OVER ONS

Alkmaar Verbindt is een initiatief dat conflicten tussen mensen op duurzame wijze helpt oplossen.

We zijn simpel
We geloven in de kracht van simpelheid. Zowel de opzet van dit initiatief als de uitvoering ervan, maar ook de diensten die we aanbieden worden vanuit deze gedachte uitgevoerd. Geen ingewikkelde constructies of procedures, maar heldere en simpele oplossingen.

We zijn duurzaam
We geloven in de kracht van duurzaamheid. We hebben ons bestaansrecht gebaseerd op de betrokkenheid en bijdragen in de vorm van diensten van organisaties, bedrijven en individuen en niet van geldstromen. We hebben er voor gekozen om conflicten op duurzame wijze te helpen oplossen. Laagdrempelig en kosteloos.

We zijn wederkerig
We geloven in de kracht van wederkerigheid. Onze partners en mediators bieden hun bijdrage in de vorm van diensten vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevreden klanten gebruiken hun ervaringen in hun eigen leven en helpen daarmee anderen.

DOELSTELLING
Alkmaar Verbindt heeft als doelstelling: het oplossen of voorkomen van conflicten tussen inwoners van de gehele regio Alkmaar door interventie met mediation; De drempel naar mediaton voor inwoners van de gehele regio Alkmaar wegnemen en hen kennis laten maken met de voordelen van mediation.

VISIE
Mensen verbinden.

MISSIE
Alkmaar Verbindt biedt alle mensen de mogelijkheid een conflict op een laagdrempelige en duurzame wijze op te lossen.

Contact

Wil je gebruik maken van onze diensten of jezelf als vrijwilliger aanmelden?

Neem dan contact met ons op.

AlkmaarVerbindtOver ons